Möt människorna bakom
Per i Viken
"Samtidigt som Per i Viken gärna bevarar hantverket och de gamla traditionerna förnyar vi oss ständigt. Vår filosofi är att tillföra något i delikatessdisken, att komma på spännande produkter som sticker ut ur mängden."
Genuint hantverk med modern knorr
Historien om Per i Viken Chark började redan 1926. Då öppnade Pers mamma en kött och mjölkaffär med egen tillverkning i liten skala i det idylliska gamla fiskeläget Viken i nordvästra Skåne. 1945 övertogs affären av Per Edvinsson under namnet Ellen Perssons Eftr och det var han som 1955 lät bygga Per i Vikens första tillverkningslokal, då under namnet Per i Viken. När det välrenommerade företaget blev till salu 1988 övertog Claes Persson och hans föräldrar verksamheten. Per i Vikens mål med sina produkter är att tillgodose alla åldrar och hålla en jämn och fin kvalitet. Allt tillverkas med högsta kvalitet på alla färska råvaror.