Nr 64, vecka 52/2020 - Mylla

Nr 64, vecka 52/2020

God jul och tack för i år!

Dan före dan före dopparedagen gör vi årets sista leverans, sen tar vi lite paus över nyår och vilar lite inför allt spännande som kommer nästa år. Men innan dess vill vi tacka ordentligt, det är sånna som du som läser detta som gör att vi kan fortsätta erbjuda ett enklare sätt att handla lokalt. Så tack för ditt stöd och för att du handlar hos oss!

Året har såklart bjudit på stora utmaningar, och du som handlat av oss har varit en verklig del i att stötta lokala mat och dryckesproducenter som annars kanske inte skulle funnits kvar. När vi på Mylla reflekterar över året tänker vi på all tonvis med mat som levererats och att det blivit knasigt ibland, men att vi hoppas att ni känner att vi löst det när problem uppstått. Den allra starkaste känslan från året är ju nämligen alla (på coronasäkert avstånd) härliga möten med kunder på utlämningar. Det är det bästa vi gör, att leverera maten och höra vad ni tycker!

Efter vårt jullov kör vi igång igen, den första leveransen efter helgerna blir torsdagen den 14 januari, beställ senast söndagen innan som vanligt.

Med det vill vi önska dig en riktig God, smarrig och lokal jul!
Rickard, Malin, Fredrik, Ingela & Sascha

 

Ladda ner Veckans Mylla

 

Inspiration till veckans middagar

      

        Tips! Nu kan du söka bland våra recept baserat på råvara, så att du lättare kan hitta inspiration kring vad du ska göra av de olika råvarorna i kassen. Här hittar du t ex recept där potatis är en av råvarorna!

         

        Så anpassar du recepten till alla!
        För att förenkla i vardagen utgår vi från samma grundrecept till alla våra maträtter. Du som väljer att enbart äta veganskt väljer helt enkelt bort det animaliska i recepten och ersätter med det veganska alternativ vi skickat med eller annat som du föredrar. Detsamma gäller även tvärtom. De helvegetariska recepten kan enkelt kompletteras med en köttbit eller korv om du önskar.

          

        Alltid på Mylla
         
        Mylla för företag - få leverans av gårdskassen till ditt kontor!
        Föregående Nr 65, vecka 2/2021
        Nästa Nr 63, vecka 51/2020

        Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

        Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

        Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

        På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.