Mylla för företag

Lokal mat till era anställda - med leverans direkt till kontoret

Vår mission är väldigt enkel. Vi vill föra bönder och konsumenter närmare varandra genom att göra det enklare och mer inspirerande att äta lokalproducerad mat i säsong - med andra ord mer klimatsmart. För många företag är klimatfrågan högt på dagordningen, och genom ett samarbete med Mylla kan ni både arbeta med klimatomställningen samtidigt som ni underlättar för era anställda att äta klimatsmart i deras vardag. 

Vi säljer fantastiska råvaror direkt från skånska gårdar tillsammans med tips på vad du gör med dem och inspiration till vardagens matlagning. Detta levereras direkt hem till dörren, eller så hämtar man ut på något av våra utlämningsställen. För företag finns också möjligheten att leverera direkt till ert kontor. 

Ett första samarbete är inlett med Edge, konsultfirman som vill bli Sveriges grönaste arbetsgivare.

- Ur mitt personliga perspektiv är detta toppen, jag sparar både tid och pengar samtidigt som jag får lokala råvaror av högsta kvalitet. Som företagare är detta ett sätt för mig att underlätta för mina medarbetare att leva mer klimatsmart och hållbart. Det är en bra service och jag hoppas att fler företag följer i våra fotspår, säger Jörgen Andersson på Edge.

Om intresse finns att ha ett fördjupat samarbete finns också möjligheter till gemensamma event för att utbilda och inspirera inom ämnet lokal mat och hållbarhet, eller kanske ta fram presentkassar med skånska delikatesser att använda som gåvor. Vi är alltid öppna för nya och spännande sätt att jobba tillsammans!

Ett samarbete med Mylla tror och hoppas vi kan vara ett sätt att förstärka ert hållbarhetsarbete, samtidigt som det ger era anställda något positivt i vardagen. 

Vill du veta mer? Kontakta Peter Ferngård, peter@mylla.se

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.