Gratis hemleverans just nu!
Gratis hemleverans just nu!

Om Mylla

Mylla handlar egentligen om en enda sak. Att det ska bli enklare att handla lokalproducerad, bra, mat. Mat som vi vet var den kommer ifrån. Hur den producerats, och av vem. Vår mission är att tillsammans med likasinnade driva på en lokal matrevolution. Vi ska göra det enklare för människor att äta mer närproducerad mat och återskapa relationen mellan de som äter maten och de som producerar den.

Importerad mat, i stora volymer, till låga priser, från stora leverantörer. Det passar enklast in i stora effektiva logistiksystem. Det ger bäst vinstmarginal för affären. Men är det en utveckling som vi konsumenter egentligen vill ha? Att det närodlade är det exotiska inslaget i butiken istället för det som importerats från när och fjärran?  

Vi tycker inte det, och därför vill vi ta ett steg tillbaka. Till det naturliga, äkta och genuina. Färska råvaror av högsta kvalitet direkt från den skånska myllan. Råvaror odlade och producerade av människor som har ett namn, en familj. Framför allt har de ett jobb som de älskar, att producera mat till dig. 

Vi erbjuder lokal mat från gårdarna direkt hem till dörren. Precis så enkelt och bra som vi själva vill ha det. 

Vi vill berätta om historien bakom maten. Hur det odlas och vem det är som odlar. Vi tycker att maten smakar lite bättre om vi vet mer om den, och vi tror och hoppas att många fler känner likadant. 

 

Foto: Claes Hall, fotograf för Skånska dagbladet och trogen kund

 

Rickard VD & Grundare 
Lång erfarenhet inom det kommersiella och har under många år arbetat som strategikonsult med fokus på att hjälpa större företag få ut mer av relationen mellan deras egna varumärke, produkten och konsumenten. Rickard drivs av den ofattbara påverkan på samhället som en ökad konsumtion av lokalproducerad mat skulle ha. 

Jens Thulin - COO & Delägare
Jens är bonden med alltför många idéer och mycket spring i benen. Han driver Vismarlövsgården, lite utanför Malmö, som är en av de första klimatcertifierade nötköttsproduktionerna i världen. Han är inom Sustainable Management med en extra förkärlek för den cirkulära ekonomin. För att förstå vad som får Jens att gå upp ur sängen på morgonen kan med fördel läsa hans brev till våra kunder. 

Resten av teamet består av
Fredrik Hermodsson - Logistik & Inköp
Sascha Nilsson - Kundtjänst, Prep & Pack
Jenny Carlsson - Prep & Pack
Dag Thorén - Kommunikation & Kundupplevelse

Vi hoppas ni vill följa med på resan!
Rickard och resten av gänget

 

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.