Enkelt och stilfullt påskpyssel - Mylla

Enkelt och stilfullt påskpyssel

Påsken brukar ju även normalt bjuda på långhelg med en del tid att pyssla, och kanske ännu mer i år när många stannar hemma. Därför tänkte vi tipsa om lite enkelt påskpyssel att fördriva tiden med i påsk. För när det är lite tuffa tider, då är det ju ännu viktigare att njuta av det fina i vardagen. Extra god mat och vacker dukning sätter verkligen guldkant på den här påsken!

Vi tog ett bloggsvep och tipsar om våra favoriter bland alla tips. Ännu mer tips och ögongodis hittar du på Instagram under #hemmapåsk

Färga ägg med naturliga ämnen

Hos Helena Lyth hittar vi bästa instruktionen på hur du färgar dina ägg naturligt. Så vackert i regnbågens alla färger!

Diadonna visar hur du enkelt får fram ägg i olika nyanser med bara en enda råvara! Enkelt och otroligt snyggt. Och eftersom hon är en drottning i köket så finns också massa härliga tips på både god och vacker påskmat i hennes blogg. 

Istället för fjädrar

Tillverkningen av påskfjädrar lämnar ju en del att önska, men det går ju fortfarande att dekorera riset för en extra festlig stämning! Helena Lyth sparade lite torkade ax och spraymålade dem i härliga färger!

DIY Sweden har gjort de här vackra origamilöven som också blir vackra i påskriset. 

Vackra dukningstips

Detta superenkla och stilrena tipset kommer från Trendenser, och går snabbt att göra. Vik en servett runt äggen och vips så har du en påskhare!

Att plantera små vårlökar i äggskal är ett annat enkelt tips som snabbt ger påskkänsla. Bilden kommer från Stylizimo

Och till sist ytterligare ett dukningstips från pysselproffset Helena Lyth. Gör en tjusig höna i ett rede, allt med saker du redan har hemma. 

Föregående Råvaran: Honung

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.