Möt människorna bakom
Kåseberga fisk
Fiskhantverk på skånska österlen sedan 1968
På det vackra Österlen i Skåne, ca 20 kilometer från Ystad, ligger en liten fiskeby i närheten av Löderup som heter Kåseberga. Där, vid de branta backarna ner mot havet inte långt från Ale stenar, ligger Kåseberga Fisk.
Kåseberga Fisk startades 1968 av Leif Ahl och hans far och drivs nu av sonen Jimmy. Allt började i en liten byggnad vid havet men har under åren växt och gett utrymme för många roliga idéer. Vi fortsätter på samma sätt som det började, med härlig hantverksmat i kombination av gamla recept och nya spännande smaker.
Här möts gamla goda traditioner med nya smaker och uttryck.
Följ Kåseberga Fisk på sociala medier
Handla Kåseberga fisk hem till dörren!
Myllas matkassar
Myllas färdiga matkasse består av måltider med endast svenska råvaror. När du väljer att äta i säsong får du njuta av färskare råvaror som smakar mer. Dessutom bidrar du till kortare transporter och därmed lägre klimatpåverkan. Upptäck måltiderna i våra kassar.
Upptäck Myllas Matkasse