Möt människorna bakom

Kombucheriet

"Härlig smak och lyxig känsla till vardags och till fest!"
Kombucheriet4
Kombucheriet1
Kombucheriet2

Skål för en bättre morgondag!

KOMBUCHERIET startade i Bagarmossen 2016 på köksbänken hemma hos Ailin Lee och Fredrik Pettersson - en rutinerad kombuchamakare med rötter i Asien och en hållbarhetsentusiast med spring i benen. Vår idé om kombucha är att det varken ska smaka medicin eller läsk – den ska kännas igen som kombucha, fast god. Och vi brukar få höra att vi har lyckats, många tycker att vår är den allra godaste. Vi jobbar oftast med rena smaker och vi använder bara obesprutade råvaror, antingen ekologiskt certifierade eller plockade. Rörsockret som vi använder som näring till fermenteringen är inte bara KRAV-märkt utan från certifierat regenerativt jordbruk, vilket innebär att jordmånen förbättras över tid istället för att utarmas. I bryggeriet använder vi energisnåla metoder och vi har klimatkompenserat sedan dag 1.

Följ Kombucheriet