Good Grains
Känt som grynet i kulturgröten på Nobelfesten 2024 och utnämnd till Årets Foodservicevara 2025







Bulgur av korn från Good Grains Känt som grynet i kulturgröten på Nobelfesten 2024 och utnämnd till Årets Foodservicevara 2025 – nu har du möjlighet att smaka en unik produkt! Hydrotermiskt behandlad fullkornsbulgur av ekologiskt, svenskt korn är en god, näringsrik, miljösmart, snabblagad och otroligt användbar råvara. Men dessutom har vår kornbulgur behandlats hydrotermiskt för att öka biotillgängligheten av essentiella mineraler som järn och zink. En påse räcker till ca 35 portioner och innehåller lika mycket järn som 500 köttbullar! Kokt kan kornbulgur avnjutas som en näringsrik och god ersättning till exempelvis ris, med en luftig och al dente konsistens. Bulgur av korn kan även ersätta upp till hälften av köttet i pannbiffar, köttbullar, lasagne, grytor m.m., med fortsatt högt innehåll av mineraler och dessutom fullkorn, som alla behöver äta mycket mer av. Den håller sig utmärkt i kylen eller frysen och kan blandas i soppor, biffar, bullar m.m. och bidra med fullkorn, näring och smak. Tack vare sin långa hållbarhet och sin höga näringstäthet är Bulgur av korn även en utmärkt beredskapsvara.
Produkter från Good Grains
Inga produkter hittades.