Möt människorna bakom

Borgeby Fågel & Vilt

"Allt som lämnar slakteriet ska hålla högsta kvalitet och vara mittpunkten i en middag man kommer ihåg!"
Borgeby Fågel & Vilt bild 1
Borgeby Fågel & Vilt bild 2
Borgeby Fågel & Vilt bild 3

En filosofi att nyttja vad närområdet har att erbjuda

I skånska Borgeby nära Bjärred är bröderna Gerth och Lars uppväxta och startade företaget Borgeby Fågel & Vilt som idag drivs tillsammans med Lars son Fredrik. I fokus ligger djurens bästa och minimala transporter. Gödtupparna är uppfödda på stora ytor i direkt anslutning till slakteriet på gården och föds upp med ett specialfoder som är baserat på majs med lägre proteinhalt för att fåglarna ska växa långsammare vilket i sin tur ger mer smak.  Viltköttet kommer från lokala jägare runt om i Skånemed en filosofi att nyttja vad närområdet har att erbjuda, vilket är kött av hög kvalité men även det klimatsmartaste alternativet. Köttet ska hanteras varsamt för att säkerställa att hanteringen är så hygienisk som möjlig.

Följ Borgeby Fågel & Vilt