Enkelt
Pasta med svamp

Pasta med svamp

4 portioner. Recept från Saxtorp Svamp.

Ingredienser

  • 300 g valfri pastasort
  • 400 g blandade färska svampar
  • 1 gul lök
  • 2 msk Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • timjan
  • 4 msk strimlad persilja
  • 2 dl riven Prästost
  • nymald svartpeppar

Instruktioner

  • 1

    Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  • 2

    Rensa svampen och dela den i mindre bitar. Skala och finhacka löken.

  • 3

    Stek svampen i smöret och tillsätt löken mot slutet.

  • 4

    Rör ner crème fraiche och låt det bli varmt.

  • 5

    Smaka av med salt och peppar och blanda med pastan.

  • 6

    Servera med persilja och riven ost. Krydda med nymald svartpeppar.