10 minuter
Enkelt
Krämig omelett med yoghurtbollar, sparris och rädisskott

Krämig omelett med yoghurtbollar, sparris och rädisskott

De krämiga, lagom syrliga och härligt kryddade yoghurtbollarna från Nablus mejeri blir pricken över i på frukostomeletten. Några stekta korvar är också supergoda till omeletten för den som önskar en ännu matigare rätt.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk vatten
  • efter smak salt
  • efter smak peppar
  • en klick smör
  • några droppar olivolja
  • 2-3 sparris
  • 3-5 yoghurtbollar
  • efter smak rädisskott

Instruktioner

  • 1

    Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar i en liten skål.

  • 2

    Hetta upp en liten stekpanna med en klick smör och några droppar olivolja.

  • 3

    Häll i smeten. Dra lite med stekspade i smeten här och där så omeletten gräddas jämnt.

  • 4

    Sänk värmen till lägsta efter någon minut och låt omeletten stelna långsamt så den blir krämig.

  • 5

    Lägg på grillad sparris och yoghurtbollar. Toppa med skott och dra ett par varv med pepparkvarnen. Njut direkt!