- Alla recept Krämig omelett med yoghurtbollar, sparris och rädisskott
10 minuter
Enkelt
Krämig omelett med yoghurtbollar, sparris och rädisskott
De krämiga, lagom syrliga och härligt kryddade yoghurtbollarna från Nablus mejeri blir pricken över i på frukostomeletten. Några stekta korvar är också supergoda till omeletten för den som önskar en ännu matigare rätt.
Ingredienser
- 2 ägg
- 2 msk vatten
- efter smak salt
- efter smak peppar
- en klick smör
- några droppar olivolja
- 2-3 sparris
- 3-5 yoghurtbollar
- efter smak rädisskott
Instruktioner
- 1
Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar i en liten skål.
- 2
Hetta upp en liten stekpanna med en klick smör och några droppar olivolja.
- 3
Häll i smeten. Dra lite med stekspade i smeten här och där så omeletten gräddas jämnt.
- 4
Sänk värmen till lägsta efter någon minut och låt omeletten stelna långsamt så den blir krämig.
- 5
Lägg på grillad sparris och yoghurtbollar. Toppa med skott och dra ett par varv med pepparkvarnen. Njut direkt!