Möt människorna bakom

ICHA

"Vi tror att god smak och en hälsosam livsstil går hand i hand och vill inspirera fler att välja ett mer hållbart, hälsosamt och smakrikt" alternativ som gynnar både hälsa & miljö.
ICHA flaska
ICHA Ash
ICHA happyface
ICHA scoby

ICHA – levande hantverksdryck för medvetna smaklökar

ICHA föddes på Södermalm i Stockholm ur en enkel men kraftfull idé: att alkoholfritt inte behöver betyda smaklöst. Med en bakgrund som medicinsk forskare och kemist tröttnade grundaren Ash på socker­fulla drycker och började fermentera ekologiska råvaror som frukt, bär och kryddor. Resultatet blev en levande kombucha-dryck med naturlig moussering, probiotika och karaktär. Bryggd med hantverksmässiga ambitioner i hjärtat av Stockholm.

Ekologiska råvaror & ansvarstagande produktion

Hos ICHA står hållbarhet inte vid sidan, den är en del av kärnan. Allt mellan frukt och kryddor är ekologiskt certifierat, och produktionen sker med lokal förankring och omsorg om naturen. Företaget är även certifierade med märket Äkta Vara och EU-ekologiska standarder, vilket borgar för transparent produktion och hög kvalitet.

Drivkraften är tydlig: “Vi tror att god smak och en hälsosam livsstil går hand i hand” och ICHA lever upp till det med fermentering, naturlig moussering och smakprofil som fungerar lika bra till maten som till stunden.

Hantverk, smak och framtidstro

Varje flaska ICHA är resultatet av noggrann bryggning, inspirerad av vinvärlden men helt alkoholfri. Med smaker som aronia & vinbär, rödbeta & ingefära och ginger beer kombineras nordisk råvara med fermenteringskonst.

Produktionen sker i Stockholm, och ICHA är ett familjeprojekt där hela teamet, från odling till flaskor deltar i processen. Det gör att varje flaska berättar historia om plats, passion och smak.

Produkter från ICHA

Följ ICHA