Möt människorna bakom

Grudeholm

En fantastisk dryck som smakar rabarber när den är som bäst.
Grudeholm bild 1
Grudeholm bild 2
Grudeholm bild 3
Grudeholm bild 4

Kallpressade rabarber för bästa smaken

Grudeholm är vackert belägen på Söderslätt mellan Vellinge och V. Ingelstad. Gården har drivits av Caroline och Nils-Johan Nilsson sedan 1989. På gården fanns redan då en rabarberodling som omsorgsfullt har förvaltats och utvecklats. Rabarber planterades på gården i början på 1960-talet och med hjälp av förra ägaren har vi kunnat härleda rabarberodlingen till Hyllie redan på 1940-talet. Sedan dess har odlingen utökats och man har provat sig fram med nyare sorter med andra egenskaper. Rabarbern skördas för hand från maj – augusti och sedan 2014 säljs även Rabarberdryck producerad av gårdens rabarber. Rabarberna kallpressas och därefter tillsätts vatten och socker innan drycken pastöriseras och buteljeras.

Följ Grudeholm