Pastafabriken i Ingelstorp
Pastafabriken startades 2017 av Pär Extor, Tilde Möller och Per Söderberg. Drömmen var att göra färsk och torkad pasta på lokala kulturspannmål, och att servera den i sann italiensk anda med råvaror hämtade från närområdet och egna odlingar i Pastafabrikens restaurang i den lilla byn Ingelstorp, på Österlen.
Den torkade pastan tillverkas i liten skala på plats i Ingelstorp enligt konstens alla regler; med bornsvalsning, långsam och varsam torktid och på ekologiskt lantvete odlat och malt i Skåne och Halland.
-
Pastafabriken i Ingelstorp
Campanelle 400g
Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 krOrdinarie pris68 kr68 kr - 68 krNuvarande pris 68 kr- +Den liljeformade, krusiga, lite ihåliga campanellen är den perfekta formen för att fånga upp så mycket sås det bara går! Tomatbaserade långkok, ost...
Visa mer informationOrdinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 krOrdinarie pris68 kr68 kr - 68 krNuvarande pris 68 kr -
Pastafabriken i Ingelstorp
Fusili 350g
Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 krOrdinarie pris68 kr68 kr - 68 krNuvarande pris 68 kr- +Den korkskruvsformade fusillin är en pastakameleont, med gott om yta att fånga upp smaker. Servera den med vad du vill, med pesto eller i såser. An...
Visa mer informationOrdinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 krOrdinarie pris68 kr68 kr - 68 krNuvarande pris 68 kr