Möt människorna bakom

Viltverket

"Viltverket gör viltkorv med fokus på svenskt viltkött, traditionellt mathantverk, hållbar matproduktion och fantastiska smaker! Alla våra produkter görs i nära samarbete med lokala jägare där omsorg om djur, natur och kvalitet är högsta prio. Vår smakinspiration hämtar vi från både från Sverige, Europa och världen. Våra korvar är nitritfria och innehåller endast kött, salt och kryddor."
Viltverket bild 1
Viltverket bild 2
Viltverket bild 3
Viltverket bild 4

Från vilt till korv i en tugga

Viltverket drivs av Frida Wikström Rygaard som är matkreatör. I korvarna utgår hon från traditionella recept och smaksättningar från platser där hon vuxit upp och bott; Dalarna, Provence, Jura-bergen i Schweiz, Irland, England, Italien och Jylland. Detta är platser som inspirerat hennes förkärlek för traditionellt mathantverk och alldeles särskilt korv. Hennes bakgrund har stöpt henne i en stark och nyfiken kärlek till god mat och en övertygelse kring vikten av hållbar, närodlad och småskalig matproduktion.

Följ Viltverket