Möt människorna bakom

Husmor Lisa

 “Vi har antagit utmaningen att se till att fler produkter i mataffärens hylla är svenskproducerade och naturliga. Lokalt. Cirkulärt och riktigt god smak är våra kärnvärden. Vi börjar med tomaten som är en stapelvara i svenska hem”
Husmor Lisa bild 1
Husmor Lisa bild 2
Husmor Lisa bild 3
Husmor Lisa bild 4

Naturlig grönsakskonservering

Husmor Lisa har tillverkat den första ketchupen kokad på enbart svenska tomater. Den är naturligt konserverad på glasburk helt utan tillsatser. Finaste av Lisa är har sitt ursprung i Husmor Lisas populära restaurang med eget kretslopp på Resarö i Waxholm som drivits i familjens skärgårdsvilla sedan 2012. För att hållbart bevara årets skörd och spara både el och utrymme använde Lisa de ärvda recepten som funnits i familjen för att bevara årets skörd. Planen har hela tiden varit att skala upp produkterna och sälja på butik.

Följ Husmor Lisa