30 minuter
Enkelt
Klassisk sillbuffé

Klassisk sillbuffé

Fördelen med midsommarbuffén är att den kan vara både enkel och snabb, samtidigt som den är festlig, mättande och nyttig. Här dukar vi upp till klassisk sillbuffé med färdiga sillar från Blå Hoddan i Malmö, och genom att lägga upp i vackra skålar blir bordet festligt på en gång. Komplettera med potatis, ett par kokta ägg och gott knäcke och en extra festlig ost så är du klar!

Ingredienser

  • färdiga sillar sill
  • kokta potatis
  • kokta ägg
  • gott knäcke knäcke
  • extra festlig ost ost

Instruktioner

  • 1

    Duka upp sillar i vackra skålar.

  • 2

    Koka potatis.

  • 3

    Koka ägg.

  • 4

    Lägg upp knäcke på bordet.

  • 5

    Lägg upp ost som extra festligt inslag.