Levererar vi till dig?

Leverans till dörren i hela Skåne
Liquid error (sections/static-blog line 133): Array 'blog.articles' is not paginateable.

Följ bönderna i nyhetsbrevet

Alltid lokala råvaror i säsong.

Vet du var din mat kommer ifrån? Vi och alla våra producenter brinner för att maten ska produceras på ett hållbart sätt, med största omtanke om både djur och natur.

Vi vill ta ett steg tillbaka. Till det naturliga, äkta och genuina. Färska råvaror av högsta kvalitet direkt från den skånska myllan. Råvaror odlade och producerade av människor som har ett namn, en familj. Framför allt har de ett jobb som de älskar, att producera mat till dig.

Vi erbjuder en råvarukasse med lokal mat direkt från gårdarna, med inspiration och recept från lokala kockar och restauranger, direkt hem till dörren. Precis så enkelt och bra som vi själva vill ha det.

Vi vill berätta om historien bakom maten. Hur det odlas och vem det är som odlar. Vi tycker att maten smakar lite bättre om vi vet mer om den, och vi tror och hoppas att många fler känner likadant.

Välkommen till Mylla!

Gårdskassar med lokala råvaror i säsong

1. Välj din kasse
Stor eller liten, vegetarisk, vegansk eller med kött - välj det som passar dig bäst! Komplettera med ägg, mejeri och annat. Välj sen hur ofta du vill få leverans - bara en gång eller automatiskt varje eller varannan vecka.

 2. Nyskördat direkt hem
Efter din beställning plockas, skördas, fiskas och produceras maten av våra lokala skånska bönder. Allt är utvalt och producerat med kärlek, och levereras så färskt det bara går hem till dig.

 3. Laga, ät och njut!
Få kassen hemlevererad (med cykel såklart) eller hämta hos oss. Tillsammans med råvarorna i kassen finns inspiration och tips från våra kockvänner om hur du bäst tillagar veckans råvaror.

Lokal mat i säsong. Direkt från bonden hem till din dörr.

Lämna din mejladress här, så håller vi dig uppdaterad och inspirerad, så att du kan börja äta mer lokalt och i säsong.

Vi gör det enklare att äta närproducerad mat i säsong! Det är både godare och bättre för klimatet. Spännande råvaror med tips på vad du gör med dem levereras från skånska bönder direkt till din dörr med cykel.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.