Välkommen till Mylla!

Vi är så glada att du också tycker att det är viktigt att handla mer lokalt. Det finns så många skäl att göra det! Det är godare, mer klimatsmart, det är färskare, det behövs mindre plastförpackningar, kortare transporter, du stöttar de lokala bönderna och producenterna... Listan kan göras lång! 

Välkommen att vara en del av resan mot mer lokal mat!
Maria, Sofia och Rickard

Så fungerar det

Att handla lokalt hos oss

Det ska vara enkelt att handla lokalt tycker vi. När du handlar hos väljer du en kasse, du får färska råvaror levererade tillsammans med tips på vad du gör av dem - sen är det bara att äta och njuta!

Beställ senast söndagar och få leverans på torsdagar. Vi levererar med cykel i Malmö och Lund, eller så kan du hämta hos oss i Malmö (Caroli och S:t Knut). 

Här levererar vi!

Ett ansikte bakom maten
Vi har själva träffat alla våra producenter, och att höra dem berätta om hur de tänker kring sitt arbete och se hur det glittrar i ögonen när de berättar om näringsvärde i jorden eller hur de skapar en bra miljö för sina djur värmer i hjärtat och ger en hopp om framtiden. Det vill vi förmedla till dig också, så att du vet att den mat du äter är producerad med kärlek och på ett hållbart sätt. Som mangolden från Göran på Vegostan.

Lär känna våra bönder

Tankar och tips om mat
I Mylla-bloggen samlar vi allt från våra tankar kring mat och klimat, bjuder på fakta om råvaror och presenterar våra gästkockar. Till exempel kan du läsa om 4 klimatsmarta anledningar att välja närproducerat. Eller hur du skär en morot på olika sätt. Eller varför det är så nyttigt med tomater. Gott och blandat helt enkelt!

Klimatsmarta tips

Recept som inspirerar
Vi vet. Det är inte alltid så lätt att hitta på vad man ska äta till middag. Och det är sällan alla recept passar just dig eller din familj. Därför har vi teamat upp med våra kockvänner som hjälper dig att bli bättre i köket.
Varje vecka får du tips på rätter som passar veckans råvaror, hur du tar hand om resterna så att du minskar matsvinnet och lär dig deras bästa knep för att lyckas i köket. 

Recept

Myllas gårdskassar

Våra kassar finns i tre olika versioner - kött, vegetarisk och vegansk. Du kan beställa två olika storlekar, och bestämmer själv om du vill prenumerera eller köpa en kasse i taget. Men oavsett vilken du väljer så lovar vi att du får fina råvaror i högsta kvalitet, direkt från våra bönder och producenter!

Välj din gårdskasse

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här