5% rabatt på ordrar över 1500 kr. 10% rabatt på ordrar över 2000 kr.
5% rabatt på ordrar över 1500 kr. 10% rabatt på ordrar över 2000 kr.

Gott, nyttigt & närproducerat hem till din dörr

Svenska matvaror är fantastiska. Men trots detta är mer än hälften av maten vi äter importerad. Och trots högre matpriser får den som tillverkar maten får allt sämre betalt. Men nu finns det ett alternativ. Mylla är en välsorterad matmarknad på nätet, där du handlar närproducerad mat, till rimliga priser, direkt från leverantören. Upptäck leverantörernas sortiment av riktigt goda, näringsrika och välsmakande matvaror!

Färska råvaror i säsong

Närodlat

Noga utvalda gårdar

Gårdsclarias ryggbit 250g

Gårdsfisk är en av många producenter som vi är stolta över. Ät gott och bidra till mindre övergödning i svenska hav. Ryggbiten har en fast och bitig konsistens som smakmässigt påminner om lax. 

69kr

Utvalda favoriter från svenska bönder!

Så här väljer vi vår mat 

Strikta kriterier för oss betyder att du inte behöver oroa dig. Vi pratar med alla bönder, besöker deras gårdar och provsmakar deras produkter för att se till att allt stämmer överens med den standard vi förväntar oss på kvalitet, smak, hållbarhet och etiska affärsmetoder.

Läs mer

Vad är fördelarna med närproducerat kött?

Borta bra, hemma bäst?

Läs mer

Producenter i fokus

Skånska vilt

Skånska Vilt i Sjunkaröd strax utanför Vinslöv är ett svenskt slakteri. De slaktar endast svenskuppfödda djur. Höga krav ställs på etik och kvalitet. Korta transporter med levande djur, en värdigt hantering av djuren och stressfri slakt är det fundamenten som hela verksamheten är byggt på. 

Mat från Skånska vilt

Bondekocken

Marcus Ryberg är "Bondekocken" som bedriver en småskalig odling av grönsaker strax utanför Genarp. "Som kock har det alltid varit viktigt för mig att använda mig av bra och närproducerade råvaror och det var därför jag började odla själv. Det är häftigt att se vilken bredd och variation det finns i olika grödor när jag odlar själv."

Bondekockens mat

Fagraslätt

Gården Fagraslätt ligger nordost om Kristianstad. Här bor Katrin och Per Modig med deras fyra barn. På gården odlas udda bönor, linser och quinoa, men även morötter, potatis och lök med mera. Ambitionen är att odla grödor som behövs och som är bra och nyttiga. Här är Fagraslätt verkligen en förebild!

Mat från Fagraslätt

Hela sortimentet

Frukt & Grönt

Mejeri, Ägg & Ost

Kött, Fågel & Chark

Fisk & Skaldjur

Bröd & Bageri

Skafferi

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.