Pastafabriken i Ingelstorp

Pastafabriken startades 2017 av Pär Extor, Tilde Möller och Per Söderberg. Drömmen var att göra färsk och torkad pasta på lokala kulturspannmål, och att servera den i sann italiensk anda med råvaror hämtade från närområdet och egna odlingar i Pastafabrikens restaurang i den lilla byn Ingelstorp, på Österlen. 

Den torkade pastan tillverkas i liten skala på plats i Ingelstorp enligt konstens alla regler; med bornsvalsning, långsam och varsam torktid och på ekologiskt lantvete odlat och malt i Skåne och Halland.

  • Slutsåld
    Pastafabriken i Ingelstorp

    Campanelle 400g

    Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 kr
    Ordinarie pris
    68 kr
    68 kr - 68 kr
    Nuvarande pris 68 kr
    - +

    Den liljeformade, krusiga, lite ihåliga campanellen är den perfekta formen för att fånga upp så mycket sås det bara går! Tomatbaserade långkok, ost...

    Visa mer information
    Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 kr
    Ordinarie pris
    68 kr
    68 kr - 68 kr
    Nuvarande pris 68 kr
    Slutsåld
  • Pastafabriken i Ingelstorp

    Fusili 350g

    Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 kr
    Ordinarie pris
    68 kr
    68 kr - 68 kr
    Nuvarande pris 68 kr
    - +

    Den korkskruvsformade fusillin är en pastakameleont, med gott om yta att fånga upp smaker. Servera den med vad du vill, med pesto eller i såser. An...

    Visa mer information
    Ordinarie pris 68 kr - Ordinarie pris 68 kr
    Ordinarie pris
    68 kr
    68 kr - 68 kr
    Nuvarande pris 68 kr

Prenumerera på matinspiration!

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.