Nr 76, vecka 13/2021 - Mylla

Nr 76, vecka 13/2021

Äntligen är påsken här!

Påsken är tidig, men vi på Myllakontoret har nog aldrig längtat som i år. Dels för att få en anledning att fira och bryta upp vardagen men också för att vi har fått in så många roliga producenter att jobba med, och att de ger oss ännu mer att erbjuda er kunder!

En hel del i påsksortimentet är tillfälligt, men vissa saker som korv från Vismarlövsgården, mjöl och havregryn från Skånemöllan och chipsen från Bjäre chips blir en del av vårt fasta Självplocks-sortiment. Vi behåller förstås alla klassiker vi fått förtroendet att sälja sen innan, som till exempel naturbetesköttet från Tolånga 17 och de ekologiska äggen från Ola på Hyllehög. Hör gärna av dig till oss på hej@myllamat.se om du har förslag på vad du vill se i sortimentet!

Glad lokal påsk!
Rickard och resten av Mylla-gänget

 

Ladda ner Veckans Mylla

 

Inspiration till veckans middagar

      

        Tips! Nu kan du söka bland våra recept baserat på råvara, så att du lättare kan hitta inspiration kring vad du ska göra av de olika råvarorna i kassen. Här hittar du t ex recept där potatis är en av råvarorna!

         

        Så anpassar du recepten till alla!
        För att förenkla i vardagen utgår vi från samma grundrecept till alla våra maträtter. Du som väljer att enbart äta veganskt väljer helt enkelt bort det animaliska i recepten och ersätter med det veganska alternativ vi skickat med eller annat som du föredrar. Detsamma gäller även tvärtom. De helvegetariska recepten kan enkelt kompletteras med en köttbit eller korv om du önskar.

         

        Mer att läsa:

        Veckans bonde: Ola på Hyllehög

        Veckans råvara: Ägg

         

        Alltid på Mylla
         
        Mylla för företag - få leverans av gårdskassen till ditt kontor!
        Föregående Nr 77, vecka 14/2021
        Nästa Nr 75, vecka 12/2021

        Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

        Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

        Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

        På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.