Nr 74, vecka 11/2021 - Mylla

Nr 74, vecka 11/2021

Äntligen lokal mat till fler

Det är med en lättnadens suck vi till slut berättar vad vi hållit på och slipat på de senaste veckorna, vi kommer äntligen öppna upp för leverans till många fler! 

"Det ska bli enklare att äta lokal mat", det är våra ledord. Men enklare för vem? För alla såklart! Ett steg i det är att kunna erbjuda de fantastiska skånska böndernas råvaror hem till fler. Därför är vi fantastiskt glada att äntligen kunna erbjuda mat även till dig som bor i till exempel Näset, Sjöbo, Trelleborg, Kävlinge och överallt där det är turkos-markerat i kartan här. Tipsa en vän så blir vi jätteglada! Vi har den i större format på hemsidan och hjälper gärna till att svara på om det går att få hemleverans om den du tänker på ligger längs med gränsen.

Vi hoppas du får en fin lokal vecka!
Rickard och resten av Mylla-gänget

 

Ladda ner Veckans Mylla

 

Inspiration till veckans middagar

      

        Tips! Nu kan du söka bland våra recept baserat på råvara, så att du lättare kan hitta inspiration kring vad du ska göra av de olika råvarorna i kassen. Här hittar du t ex recept där potatis är en av råvarorna!

         

        Så anpassar du recepten till alla!
        För att förenkla i vardagen utgår vi från samma grundrecept till alla våra maträtter. Du som väljer att enbart äta veganskt väljer helt enkelt bort det animaliska i recepten och ersätter med det veganska alternativ vi skickat med eller annat som du föredrar. Detsamma gäller även tvärtom. De helvegetariska recepten kan enkelt kompletteras med en köttbit eller korv om du önskar.

         

        Mer att läsa:

        Veckans bonde: Karl och Mikael på Fruktstereo

        Veckans råvara: Äpple

         

        Alltid på Mylla
         
        Mylla för företag - få leverans av gårdskassen till ditt kontor!
        Föregående Nr 75, vecka 12/2021
        Nästa Nr 73, vecka 10/2021

        Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

        Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

        Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

        På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.