Möt människorna bakom
Södervidinge-
bagaren
Här bakas bara glada bröd!
Södervidingebagaren – ett skånskt bageri med anor från 1902! På Södervidinge är man stolta över sina bröd, sina duktiga bagare och de skånska baktraditionerna. Allt är mycket noga med vad som stoppar
i degen – och i matbröden används enbart naturliga ingredienser.
Allt mjöl kommer enbart från svenska gårdar och man tar ett aktivt miljöansvar och har idag
bland annat 100 % förnyelsebar energi i produktionen. Man
använder sig av bagare, traditionella bakmetoder som surdeg, skållning, raskdeg och långa jästider. Det bakas på naturliga råvaror utan tillsatser och gräddas i rejäla stenugnar för den goda smaken
och frasiga skorpans skull!
"Vi är ett riktigt bageri– som värnar om både hälsa och miljö.
På Södervidningebagaren bakar vi stolt enligt skånsk brödtradition, naturliga ingredienser och traditionella metoder, i hela Skåne."