Möt människorna bakom

Skedvi bröd

Knäckebröd med historia

På den vackra och produktiva landsbygden Stora Skedvi i södra Dalarna, ligger vår gamla fabrik. ”På vischan” om man så vill – eller i centrum i en bygd med fantastiska matproducenter. Vägen hit går på vackra och slingrande vägar. Här i fabriken möts tradition, nutid och framtid i knäckebrödsbageriet. 

Det ligger ett gammalt beprövat recept bakom Skedvi knäckebröd. När bröd gräddas för hand får det en djup smak som inte går att få på ett annat sätt, men det innebär också att inget bröd är det andra likt. Skedvi Bröd sorterar därför bröden som normalgräddade eller extragräddade, där det oftast inte skiljer mer än 10-15 sekunder i gräddningstid. I framtiden vill Skedvi Bröd fortsätta att bevara sitt älskade knäckebröd – ett tidlöst spisbröd som inte behöver följa några trender. 

På bordet från vardag till fest

Knäckebröd har gått från något som förr ansågs vara en fattigmansprodukt, till att numera serveras till både vardag och fest. Idag serveras vårt knäckebröd i både slott och koja, och vi är stolta över att numera vara Kungliga Hovleverantörer av handgräddat knäckebröd.

Följ Skedvi Bröd på sociala medier

Handla Skedvi Bröd hem till dörren!

Skedvi bröd extragräddat 160g
Skedvi bröd extragräddat 160g
Skedvi bröd extragräddat 160g
Skedvi bröd extragräddat 160g

Skedvi bröd extragräddat 160g

53 kr

Myllas matkassar

Myllas färdiga matkasse består av måltider med endast svenska råvaror. När du väljer att äta i säsong får du njuta av färskare råvaror som smakar mer. Dessutom bidrar du till kortare transporter och därmed lägre klimatpåverkan. Upptäck måltiderna i våra kassar. 

Upptäck Myllas Matkasse

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.