Möt människorna bakom

Nolhaga Bigård

Bigården med stort fokus på hantverk och kvalitet

Nolhaga bigård är ett familjeföretag som ägs och drivs av Susanne Forsman och hennes sambo Pär sedan 2013. Vi är verksamma i Göteborg och Kungälv där vi bedriver en småskalig produktion av närproducerade, exklusiva produkter som tas omhand hantverksmässigt med stor fokus på kvalité. Ingen värmebehandling av honungen sker och alla burklock är PVC-fria. I produktsortimentet finns både naturell och smaksatt honung.

I ett cirkulärt perspektiv tycker vi att det är viktigt att ta hand om allt från sina bin för att det inte ska bli något svinn. Detta innebär att vi förutom honung, propolis och vax även tar tillvara på bibrödet. Bibröd består av pollen som bina fermenterat i honungscellerna med hjälp av sina egna unika mjölksyrebakterier. Det blir ett naturligt kosttillskott av protein, vitaminer, mineraler, spårämnensamt viktiga fett- och aminosyror för oss människor.

Biologisk mångfald

Förutom produkter från kupan erbjuds även bifadderskap som ett sätt att stötta den biologiskamångfalden och bisafari där man får träffa bina i deras rätta miljö, följa honungshanteringen för att avsluta med honungsprovning och fika. Leasingkupa är en möjlighet för bostadsrättsföreningar och företag att uppmuntra fler till ett ökat miljöansvar.

Följ Nolhaga på sociala medier

Handla Nolhaga honung hem till dörren!

Honung med Eukalyptus 250g
Honung med Eukalyptus 250g

Honung med Eukalyptus 250g

100 kr
Honung med Ingefära 240g
Honung med Ingefära 240g

Honung med Ingefära 240g

100 kr
Honung med citron 250g
Honung med citron 250g

Honung med citron 250g

100 kr

Myllas matkassar

Myllas färdiga matkasse består av måltider med endast svenska råvaror. När du väljer att äta i säsong får du njuta av färskare råvaror som smakar mer. Dessutom bidrar du till kortare transporter och därmed lägre klimatpåverkan. Upptäck måltiderna i våra kassar. 

Upptäck Myllas Matkasse

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.