Möt människorna på
Kabbarps Trädgård


Lär känna Kabbarps Trädgård
Med en vision om att kunna erbjuda lokalproducerade ekologiska kryddor och sallater med särskilt fokus på hälsa, kvalité och hållbarhet tog Anna och Daniel Bertland över Kabbarps Trädgård 2020. Att odla ekologiska kryddor och sallater är ett hantverk som Anna och Daniel tillsammans med sina 18 medarbetare verkligen kan.
De använder endast KRAV-certifierade fröer och deras ekologiska jord har de skapat genom att ha tagit fram ett eget recept där huvudingredienserna är svensk torv, kompost och organiska gödselmedel. Från sådd till leveransklar planta tar det ca 6-10 veckor beroende på årstid och produkt.

Svenskodlade kryddor året runt
Kabbarps smarta odling gör att du kan äta sallad och färska örter året om Delar av odlingen pågår i roulettsystem i två våningar vilket gör att Kabbarp optimerar odlingsyta och sparar energi.
Se hela videon här!

Följ Kabbarp
Kolla in Kabbarps Trädgård på deras sociala medier och ta reda på mera om dom


Handla svenska örter direkt från Kabbarps Trädgård
Se hela Kabbarps Trädgård utbud här!
Matkasse med svenska råvaror
Myllas färdiga matkasse består av rätter lagade med endast svenska råvaror. När du väljer att äta i säsong får du njuta av färskare råvaror som smakar mer. Dessutom bidrar du till kortare transporter och därmed lägre klimatpåverkan. Upptäck måltiderna i våra kassar.
Upptäck Myllas Matkasse
Recept med svenska örter
Flera recept här!

Stekt kycklingbröst med vitt rotmos och basilikasås

Stekt Nablusi-ost med linser och rostad sötpotatis
