Världens snabbaste midsommartårta

Världens snabbaste midsommartårta

Recept från Caroline Vass

Ibland tryter det med tid, men man vill ändå ha något gott och som också ser visuellt tilltalande ut. Då kan man köpa färdig botten och göra det lätt för sig. Lite färska örter och bär från frysen sätter pricken över i:et!

1 pkt färdig tårtbotten
3 dl grädde
3-4 dl rabarbercurd (se recept här)
Ätbara blommor

Gör så här

  1. Vispa grädden hårt och ställ åt sidan.
  2. Bred rabarbercurd på bottendelen av tårtan och bred ett lager vispgrädde ovanpå.
  3. Bred mellandelen med vispgrädde.
  4. Bred rabarbercurd på toppendelen och bred sedan på vispgrädde både och runt tårtan.
  5. Dekorera med blommor och exempelvis mynta.
Föregående Ugnsbakad potatis med riven parmesan och dill
Nästa Rabarbercurd

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här