Sparris med halloumi

Sparris med halloumi

Recept från Caroline Vass

Finns ingenting som är så gott till grillfesten som sparris! Det tycker jag i alla fall. Men de kan vara lite tricksiga att grilla direkt på ett galler. Eftersom sparris gifter sig väl med smör och flingsalt vill jag gärna bevara den smaken. 

1 bunt sparris
3 msk smör
2 tsk flingsalt
50 gr halloumi
1 ark folie

Gör så här

  1. Tvätta och ansa sparrisen och lägg i ett foliepaket tillsammans med smör, flingsalt och halloumi som du skurit i skivor. 
  2. Grilla paketet i ca 6-7 minuter, tills osten smält lite. Mumma!
Föregående Gravad låx på morot
Nästa Sensommarsallad med rostade rotfrukter och persiljedressing

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här