Rödkålstarteletter med feta & rosmarin

Rödkålstarteletter med feta & rosmarin

Recept från Maria DahlquistFoto: Ola Cedell. 

Ett snabbt och tjusigt tilltugg som passar bra på både glöggminglet och på buffébordet! Rödkålen tillsammans med feta och rosmarin ger en fyllig smak som passar bra både för sig själv och tillsammans med kallskuret. 

1 smördeg
1 burk rödkål ca 500 g
100 g fetaost
3 ägg
1 dl grädde
En kvist färsk rosmarin

Gör så här

  1. Klä tartelettformar med smördeg.
  2. Kör rödkål, fetaost, ägg, grädde och rosmarin i en matberedare.
  3. Fyll formarna och grädda på 175 grader i ca 40 min eller tills tarteletterna stannat och fått fin färg.
Föregående Hamburgare med halloum

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här