Quinoa och Halloumiburgare - Mylla

Quinoa och Halloumiburgare

4 portioner. Recept från Nablusi Mejeri. 

Ingredienser:
3 dl kokt quinoa
1 riven zucchini
2 dl färsk mynta
2 ägg
2 dl vetemjöl
Havssalt
Peppar
2 msk olivolja
250 g halloumiost
4 burgarbröd
4 dl baby spenat
2 mogna tomater

Gör så här:
Blanda quinoan, zucchini, mynta, ägg, vetemjöl, salt och peppar. Gör 4 st. plättar.
Stek på medelhög värme i 3-4 minuter i 1 msk olivolja.
Stek halloumin i 2 minuter på varje sida i 1 msk olivolja.
Servera burgarna genom att stapla halloumin, qunioa plättarna, spenaten, tomatskivorna och färska myntan.

Voila!

Sahha =smaklig måltid 

Recept av Kadija Hadid.  

Föregående Spenatcocotter med lax & vaktelägg

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.