Örtkryddade kycklingfiléer

Örtkryddade kycklingfiléer

Recept från Sofia Tronêt Fernberg.

Grillat passar alltid bra på sommaren och extra fint till den här somriga potatissalladen. De saftiga kycklingfiléerna från Ebbatorps fågel kryddade jag bara med persillade, salt och peppar. Grilla dem runtom och låt steka färdigt på 125° i ugnen 20-25 min. Kontrollera att de är genomstekta bara innan servering! Skär i tunna skivor.

Föregående Hamburgare med halloum

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här