Havtornsdessert - Mylla

Havtornsdessert

Recept från Sofia Tronêt Fernberg.

En blixtdessert som imponerar på alla trots att du inte lagt mer än 5 minuter på den!

4 port
4 digestivekex eller motsvarande av valfri torr småkaka
2 pkt havtornsyoghurt från Wapnö mejeri
färsk mynta
ev lite hela havtorn

Gör så här
  1. Krossa kexen till smulor. Fördela en tredjedel i botten på dessertskålar eller glas.
  2. Varva med yoghurt och resterande kex.
  3. Toppa med färsk mynta och ev hela havtorn
Föregående Midsommar med rökt clarias
Nästa Rödstrimma med rödvinssås

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.