Granatäpplesallad med Yoghurtbollar - Mylla

Granatäpplesallad med Yoghurtbollar

 

4-6 portioner. Recept från Nablusi Mejeri. 

Ingredienser:
8 stycken salladsblad
3-4 apelsiner
1 granatäpple
½ schalottenlök
8-12  Yoghurtbollar med Mynta
½ dl skivade mandlar

Vinägrett:
½ dl olivolja
1 msk apelsinzest
2 msk apelsinsaft
2 tsk dijonsenap
2 tsk äppelcidervinäger
¼ tsk salt

Gör så här:
Rör ihop ingredienserna till vinägretten.
I en stort skål, tillsätt salladsbladen, apelsinskivor, granatäpplekärnor och vinägretten.
Servera toppat med yoghurtbollar och mandlar.

Voila!

Sahha =smaklig måltid

Recept av Kadija Hadid

 

Föregående Gravad låx på morot

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.