Bästa grillade potatissalladen

Bästa grillade potatissalladen

Det här är ett av mina favorittips till grillkvällarna under vår och sommar. Enkelt, snabbt och gott tillbehör som dessutom både smakar och ser lyxigt ut!

Ta lite kokt potatis som blev över från lunchen eller gårdagens middag, tryck till dem, ha på lite olja och salt och grilla dem. Lägg upp på ett fat, riv över lite smakrik ost, klicka över lite majonnäs (naturell eller smaksatt) och ös på med kryddor. Här hade vi ramslök, gräslök och röd oxalis. Häpp!

Servera sedan med en blandning av grillade korvar och ett glas gott, så är kvällen räddad. 

Föregående Hamburgare med halloum

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här