Handla närproducerat i Svedala Kommun - Mylla

Handla närproducerat i Svedala Kommun

Mylla erbjuder hemleverans av närproducerad mat till alla som bor i Svedala Kommun. Via Mylla.se beställer du hem lokalproducerade matkassar direkt från producenter i Svedala och övriga Skåne. Vi erbjuder också smidiga lösningar för hotell och restauranger som vill köpa in närproducerad mat från Svedala och Skåne.

Beställ hem närproducerad mat

Köp närodlat och lokalproducerat från Svedala online

Runt Svedala finns det många lokala producenter som väljer att sälja via Mylla.se. Handla direkt från närliggande producenter som Östra Grevie Kafferosteri.


Väldoftande bönor lokalt från Östra Grevie Kafferosteri.

 

Bäst matpriser i Svedala?

Till skillnad från andra matbutiker i Svedala får den som säljer på Mylla alltid bestämma priset på produkten. Jämför du matpriserna i butik med samma produkter på Mylla så är priserna på Mylla oftast lägre. Det beror på att vi inte tar ut höga marginaler på enskilda varor, istället tar vi ut en fast avgift på priset och en separat avgift för att leverera hem varorna till dig.

Handla på REKO-ring i Svedala

I Svedala kommun finns REKO-ring Svedala för dig som vill handla närproducerad mat direkt från producenten. Jämfört med Mylla behöver du och producenten mötas upp på ett utlämningsställe för att du ska få dina varor. Hos oss hittar du flera lokala producenter som också säljer via REKO-ring.

 

Närproducerat för offentliga verksamheter i Svedala

Inom kort kan offentliga verksamheter i Svedala Kommun som skolor och äldreboenden handla upp närproducerad mat från producenter som säljer via Mylla. För mer information, vänligen kontakta jens@mylla.se 

Föregående Handla närproducerat i Båstad Kommun
Nästa Handla närproducerat i Höör Kommun

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.