Handla närproducerat i Malmö Kommun - Mylla

Handla närproducerat i Malmö Kommun

Mylla erbjuder hemleverans av lokala råvaror och närproducerad mat till alla som bor i Malmö kommun. Beställ hem lokalproducerade matkassar direkt från producenter i Malmö och övriga Skåne. Vi erbjuder också smidiga lösningar för hotell och restauranger som vill köpa in närproducerad mat från Malmö eller Skåne.

Beställ hem närproducerad mat

Köp närodlat och lokalproducerat från Malmö online

I Malmö kommun finns det flera lokala producenter som väljer att sälja via Mylla.se. Handla direkt från producenter så som Vegostans stadsodling, Limhamns Bryggeri, Lilla Kafferosteriet, Green Queen och Lupinta.


Vegostans stadsodling i Vintrie, Malmö.

Bäst matpriser i Malmö?

Till skillnad från vanliga matbutiker i Malmö får den som säljer på Mylla alltid bestämma priset på produkten. Jämför du matpriserna i butik med samma produkter på Mylla så är priserna på Mylla oftast lägre. Det beror på att vi inte tar ut höga marginaler på enskilda varor, istället tar vi ut en fast avgift på priset och ett separat pris för att leverera hem varorna till dig.

Handla på REKO-ring i Malmö

I Malmö finns flera REKO-ringar för dig som vill handla närproducerad mat direkt från producenten. I nuläget finns Reko-ring Malmö, Reko-ring Oxie och Reko-ring Hyllie. Jämfört med Mylla behöver du och producenten mötas upp på ett utlämningsställe för att du ska få dina varor. Hos oss hittar du flera lokala producenter som också säljer via REKO-ring.

Närproducerat för offentliga verksamheter i Malmö Kommun

Offentliga verksamheter i Malmö Kommun så som skolor och äldreboenden kommer snart kunna handla upp närproducerad mat från skånska producenter som säljer via Mylla. För mer information, vänligen kontakta jens@mylla.se 

Föregående En medveten konsumtion av fisk
Nästa Svenskodlade alternativ till sojaböna

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.