Hej och välkomna till nya Mylla

Vad tusan innebär nu allt detta?

Jo, bland annat lägre priser för dig som handlar, bättre betalt till producenten, leveranser flera dagar i veckan, mer än 100 nya produkter, ny logotyp och visuell identitet. Som ni säkert förstår har det varit ett intensivt arbete för att idag äntligen kunna lansera vår nya marknadsplats.

Hela Mylla-gänget tillsammans med våra producenter har jobbat stenhårt för att göra din upplevelse på Mylla ännu bättre. Vi hoppas och tror att du kommer uppskatta det. Här kommer en liten hälsning från oss! 

Producentens önskade pris - onödiga mellanhänder = lägre priser till dig. 

Hänger ni med på ekvationen? Som ni märker innebär vår nya affärsmodell ganska omfattande prissänkningar. Istället för att vi köper in produkter och råvaror och sedan lägger på en marginal låter vi nu producenterna sätta priset. Mylla får en kommission på försäljningen eftersom att vi tillhandahåller marknadsplatsen.

Vi har skapat något som svenska bönder och odlare länge efterfrågat: en digital försäljningskanal på producenternas villkor. Sortimentet kommer därför successivt att öka vecka för vecka. Redan denna vecka presentera producenter så som Wapnö, Magnihill, Ystadgrisen, Sjunkaröd, Rscued, Höganäs Chocolate och Kabbarps Trädgård.

Ett ärligt pris på din hemleverans!

Att vara en marknadsplats innebär att vi får lägre marginaler och vi måste i istället ta ärligt betalt för våra tjänster. Fri hemleverans hör därför numera till historien. Hemleveransen kostar alltid 94 kr. Det är helt enkelt så mycket det kostar för oss att leverera hem till dig. 

Vi kommer också ta ut en serviceavgift för pack & plock som dock minskar i takt med att ordervärdet ökar. Vi tar även 30 kr betalt för utlämning. 

I den nya modellen blir ordrar med lågt värde en minusaffär för vår del. Därför är det inte längre möjligt att beställa varor till ett lägre värde än 300 kr. I den lilla filmsnutten ovan förklarar vi varför. 

Vi önskar dig en härlig söndag och shoppingtur på vår nya sida.

Bästa hälsningar, 

Jens Thulin & Rickard Sandahl

Grundare av Mylla

Föregående Välkomna till kosläpp på Assartorps säteri!
Nästa Vad är en transparent livsmedelskedja?

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.