Expressleverans! Från jord till bord på 4 dagar.
Expressleverans! Från jord till bord på 4 dagar.

Beställ hem färska råvaror direkt från skånska gårdar

Visst smakar mat som är skapad med kärlek smakar lite mer, lite bättre? Omsorg för djuren och jorden ger resultat i form av bättre smak. Mylla är en välsorterad matmarknad på nätet, där du handlar närproducerad mat, till rimliga priser, direkt från leverantörerna. Hos oss får matproducenten sätta rimliga priser och du får genuint närproducerad kvalitetsmat direkt hem – utan att det kostar mer, snarare mindre.

Färskt i säsong

Mat med ursprung

Mer till bonden

Entrecôte - hängmörad 1kg
Entrecôte - hängmörad 1kg
Entrecôte - hängmörad 1kg
Entrecôte - hängmörad 1kg
Entrecôte - hängmörad 1kg
Entrecôte - hängmörad 1kg

Hängmörad Entrecôte 750g

Skånsk hängmörad Entrecôte från Sjunkaröd utanför Vinslöv. Höga krav ställs på etik och kvalitet i allt från hantering av djuren till den färdiga köttprodukten. En lugn och värdigt hantering av djuren och stressfri slakt är det fundament som hela verksamheten bygger på. Köttet kommer från närliggande gårdar!

202 kr

Noga utvalt från skånska bönder & mathantverkare

Tillsammans kan bonden och kocken skapa magi

Läs mer

Producenter i fokus

Ebbatorp

Ebbatorps Fågel drivs av Christel och Bengt i Södra Munkarp. De tyckte att kycklingen som de köpte var för liten och den smakade inget. Så de startade helt enkelt att sälja sin egna kyckling. Djur som får leva längre under bra förhållanden ger stora och smakrika kycklingar!

Ebbatorps mat

Hönsinge Hantwerksbryggeri

På den skånska slätten, ett stenkast från landsvägen, ligger det lilla mikrobryggeriet. På Hönsinge Hantwerksbryggeri brygger de sitt öl för hand, i liten skala och med mycket glädje. Sen buteljerar, kapsylerar, handnumrerar och packar de flaskorna för hand. 

Drycker från Hönsinge

Bondekocken

 "Som kock har det alltid varit viktigt för mig att använda mig av bra och närproducerade råvaror och det var därför jag började odla själv. Det är häftigt att se vilken bredd och variation det finns i olika grödor när jag odlar själv."

Bondekockens mat

Hela sortimentet

Frukt & Grönt

Mejeri, Ägg & Ost

Kött, Fågel & Chark

Fisk & Skaldjur

Bröd & Bageri

Skafferi

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.