Bli vår superhjälte!

Den här våren har utmanat oss alla på olika sätt, och debatten om lokal matproduktion har satt fokus på hur viktigt det är att vi har en stark livsmedelsproduktion i landet. Samtidigt har det varit en oerhört tuff period för många av våra mindre producenter. Många har haft restauranger och caféer som sina viktigaste kunder, och när de försvann så försvann också möjligheten att fortsätta med sitt livsverk. 

Det är ju nämligen först när bonden säljer maten som vi säkerställer att de kan fortsätta bruka jorden och göra mer mat till oss. Först då kan familjen fortsätta bo på gården, bidra till en levande landsbygd och säkerställa att vi även framöver har en livsmedelsproduktion i Sverige som vi kan vara stolta över. 

Vi startade Mylla för att vi vill bidra till en förändring. För att vi vill att vi ska veta varifrån maten kommer och vem som producerar den. För att maten inte ska behöva åka över halva jorden innan den hamnar på din tallrik. För att de lokala matproducenterna är viktiga för vårt samhälle.

Därför är vi så oerhört glada över att vi under våren har sett en stor tillströmning av fler som, liksom vi, ser hur viktigt det är att vi värnar våra lokala bönder och som berättar för oss att det jobb vi gör är viktigt. Stort tack för ditt stöd och för att du handlar hos oss!

Men vi är långtifrån klara med vårt arbete. För att vi ska lyckas så behöver vi nu kliva fram och ta ett steg upp. Vi behöver flytta till en större lokal, och hitta fler sätt att jobba tillsammans med våra bönder och mathantverkare för att stötta dem och att tillsammans bygga en starkare lokal matproduktion. Vi vill också utveckla fler sätt för dig att komma närmare bönderna, lära dig mer om maten, hur den odlas och hur den bäst kan njutas - och så vill vi hitta nya sätt att nå ut till fler kunder och fler områden i Skåne. Och nu du kan bli en del i det arbetet! 

Vi behöver investera för att kunna ta nästa steg, och då behövs kapital. Istället för att gå till banker som vill ha ränta eller investerare som vill ha avkastning på sina pengar, så vill vi ge dig möjligheten att bli en del av att bygga upp Mylla till en samlingsplats för lokal mat!

Bli vår superhjälte!

Köp 10 gårdskassar idag, och beställ leverans av dem när det passar dig under resten av året. 

Genom att du köper kassarna i förväg så får vi pengar på kontot tidigare, och kan också lättare planera tillsammans med våra bönder kring hur stora volymer som ska levereras under resten av året. Som tack för att du är med och stöttar oss och våra bönder så kommer vi också ge dig vår superhjältekasse - en kasse fylld med lokala delikatesser, drycker och en kokbok för att ge dig ännu mer inspiration till att laga mer lokal mat! En annan typ av ränta och avkastning helt enkelt.  Exakt vad den innehåller blir en överraskning, men vi vågar lova att du inte blir besviken...

Bli superhjälte nu 


Om du inte har möjlighet att köpa kassar i förväg så finns det fler sätt att stötta oss och våra producenter. Att välja att handla din mat hos oss är förstås väldigt uppskattat! Att starta en prenumeration av en kasse underlättar för oss i vår planering (och för dig så att du inte missar att beställa kassen). Och det är precis lika uppskattat och värdefullt för oss att du prenumererar på vårt nyhetsbrev, följer oss på Facebook och Instagram - och att du berättar för andra att vi finns!

Tack för att du finns! Tillsammans kan vi göra skillnad!

Rickard och resten av Mylla-gänget

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

Mylla hjälper producenten att få rätt betalt för sin mat. Därför tar vi betalt separat för att packa och leverera maten hem till dig. Läs mer här