Möt människorna bakom
Bergströms lilla musteri


Hantverksmässig glögg med råvaran i fokus
Jag som driver Bergströms lilla musteri heterJohan Bergström - en glad matlagare som har jobbat med mat och dryck över 25år. 2014 tog jag första spadtaget som är idag det lilla citynära musteriet i Bankeryd.
På Bergströms lilla musteri i Bankeryd är råvaran central. Johan använder svenska äpplen från närområdet och inga konstgjorda tillsatser. Här kallpressas frukterna hantverksmässigt och tappas sedan på fina flaskor. Johan säljer sin äppelmust till privatpersoner på marknader och lokala återförsäljare runt Bankeryd.

Must med äppel från folkets trädgårdar
Bergströms lilla musteri hjälper även många fastighetsägare med deras frukt och bär till goda hälsosamma och hållbara drycker. Övrig tid på året levererar han goda drycker till butiker och bagare i vårat avlånga land.

Följ Bergströms lilla musteri på sociala medier

