Potatissallad - Mylla

Potatissallad

Recept från Maria Dahlqvist

 

4 port 
1 kg färskpotatis
1 knippe salladslök
1 påse babyspenat
1 ask sugarsnaps
1 knippe grön sparris
Dill & gräslök
Röd lök
Fina cherrytomater i olika färger


4 msk äppelcidervinäger
2 msk lönnsirap
2 msk oliv- & rapsolja
Salt & peppar

Gör så här: 

  1. Koka potatisen, häll av och låt svalna.
  2. Skär alla grönsaker.
  3. Rör ihop äppelcider, olivolja & lönnsirap.
  4. Smaka av med salt & peppar.
  5. Blanda försiktigt med potatis & grönsaker.

 

Föregående Rödstrimmepytt med gremolatacremé
Nästa Krämig pasta med Åkerbeuf och champinjoner

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.