Mylla

Recept från Niklas Skjutare

Långkål

Ett julbord kan inte bli för grönt så ta vara på ditt skinkspad och gör en klassisk långkål. 

Gör såhär

Steg 1

Dra av kålen från stammen och skölj den noga i vatten.

Steg 2

Stek kål och äpple snabbt i smör på medelhög värme.

Steg 3

Slå på spad och sirap och koka mjukt i ca 20-30min.

Steg 4

Sista minuterna tillsätter du grädden och kokar ihop.

Steg 5

Smaka av med salt.

Steg 6

Servera & njut!

Ingredienser

Grönkål från Bondekocken                                        250 g                

Äpple från Orelund                                                     1 st

Skinkspad                                                                    6 dl

Grädde från Wapnö                                                   2 dl          

Ljus sirap                                                                     1/2 msk

Smör                                                                            2 msk

Salt                                                                            

Ingredienser

Grädde 40% - Mylla Wapnö
Grädde 40% - Mylla Wapnö

Grädde 40% 5dl

44 kr
Smör 83% - Mylla Wapnö
Smör 83% - Mylla Wapnö
Smör 83% - Mylla Wapnö
Smör 83% - Mylla Wapnö

Smör 83% - 250g

52 kr
Äpple - Ingrid-Marie 1kg
Äpple - Ingrid-Marie 1kg

Äpple - Ingrid-Marie 1kg

33 kr
Päron - Concorde 1kg
Päron - Concorde 1kg

Päron - Concorde 1kg

33 kr
Äpple - Cox Orange 1kg
Äpple - Cox Orange 1kg

Äpple - Cox Orange 1kg

33 kr
Päron - Conference 1kg
Päron - Conference 1kg

Päron - Conference 1kg

33 kr















Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.