
Äggwraps med feta, sparris och avocado
Recept från Maria Dahlquist. Foto: Ola Cedell.
Dessa wraps är fyllda med vårens smaker! Gör en wrap till påsklunchen, eller packa ner och ta med på långpromenaden i solskenet.
4 st wraps
5 ägg
3 msk vatten
Salt
150 g fetaost
2 msk färskost
1 romansallad
1 skivad rödlök
1 knippe sparris
1 avocado
Dill
Gör så här
- Vispa ihop ägg, vatten och salt. Klicka ut äggsmeten i en stekpanna och stek sakta. Ju längre stektid, desto segare blir ägget och då håller wrapen ihop bättre. Ta upp och låt svalna.
- Koka sparrisen ett par minuter i lättsaltat vatten.
- Dela avocadon i kvartar.
- Rör ihop fetaost och färskost till en slät kräm och bred ut på äggwrapen.
- Lägg på romansallad och sedan övriga ingredienser. Rulla ihop och knyt ett snöre runt.