Expressleverans! Från jord till bord på 4 dagar.
Expressleverans! Från jord till bord på 4 dagar.
Vill du jobba med oss?

Vill du jobba med oss?

Vi är så oerhört glada att intresset för lokalt producerad mat är så stort, och vi har redan kommit till punkten där vi inte riktigt hinner med allt som behövs göras och som vi vill göra. Så nu undrar vi - vill du hjälpa oss att bygga ett nytt sätt att handla och äta lokal mat? Eller känner du någon som du tror passar?

Vi har startat Mylla för att vi vill att det ska bli enklare att handla lokalproducerad och bra, mat. Mat som vi vet var den kommer ifrån. Hur den producerats, och av vem. Därför säljer vi våra gårdskassar, fyllda med fantastiska råvaror från våra bönder och med inspiration från lokala kockar och restauranger. Vi tycker att detta är viktigt både för oss och för planeten - och vi tror att du håller med om att det!

Vi har två olika saker vi behöver hjälp med. Dels behöver vi varje vecka några extra händer när vi fyller alla kassar med råvarorna innan leverans. Och dels behöver vi nån som vill hjälpa oss med kommunikation, sociala medier och e-handel. 

I dagsläget är detta i form av volontärarbete och praktikplats, men vi har nyss startat och för rätt personer kommer det finnas gott om möjligheter framöver - inom alla möjliga områden! Vi har dessutom trevligt när vi jobbar, så mycket kaffe du kan önska - och så klart god mat! :)

Hjälp att packa kassar 
Varje vecka kommer det lass av fantastiska råvaror från våra bönder. Vi behöver hjälp att väga, packa om och sortera ut alla råvaror i kassar så att de är redo att hämtas upp eller köras ut på torsdag eftermiddag/kväll. 

Vi behöver din hjälp halv- eller heldag på tisdagar och onsdagar - en gång eller regelbundet. 

Du behöver vara noggrann, snabb och inte ha något emot att kavla upp ärmarna och jobba hårt. 

Låter det som något du vill hjälpa oss med? Kontakta Rickard på rickard@mylla.se

Social media / digital marketing / e-commerce
Om du vill lära dig mer om marknadsföring, digital kommunikation och e-handel så finns nu en fantastisk möjlighet att jobba tillsammans med Maria. Hon har lång erfarenhet av e-handel, digital marknadsföring och att driva eget på olika sätt, och delar gärna med sig av sin kunskap. 

Vi tror att du har någon typ av erfarenhet av att skapa content i form av både bild och text (om jag säger Adobe CS så vet du...), att du är kreativ och gillar mat, och att du är hungrig på att lära dig mer. Vi behöver hjälp på minst halvtid och fram till årsskiftet, och om du är rätt person hittar vi ett bra upplägg som fungerar för alla inblandade. 

Marknadsföring och kommunikation är ett otroligt brett område, och det kommer finnas gott om möjligheter att prova och lära olika saker. Det viktigaste området kommer dock vara sociala medier. 

Låter det spännande? Kontakta Rickard på rickard@mylla.se med CV och arbetsprov (eller referens till ett konto du jobbar med).  

 

Vi behöver hjälp ganska omgående, så när vi hittar rätt personer så kör vi! Hör därför av dig till oss så fort som möjligt om du tycker att detta låter intressant! 

    Föregående Vägval för en bättre framtid

    Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

    Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

    Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

    På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.