Mylla <3 GRAM! - Mylla

Mylla <3 GRAM!

Under den tid vi har drivit Mylla har vi märkt att vi är många som på olika sätt vill driva förändring av hur livsmedelsbranschen ser ut. Därför är vi så himla glada att vi nu kan berätta mer om vårt samarbete med GRAM Malmö! Inte nog med att vi tillsammans kan sälja mer av lokalt odlade linser, bönor och quinoa - från och med 28 november 2019 kan du också hämta din Mylla-kasse hos GRAM!

Gram är en ny typ av mataffär som eftersträvar “zero waste” – här går inget till spillo. De har inga förpackningar, bara fantastiska varor från lokala bönder och producenter samt skafferivaror från hela världen. Du tar med dina egna burkar som du fyller på från butikens varubehållare, eller så använder du deras papperspåsar och häller upp i burken hemma sedan. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du behöver eftersom allt säljs i lösvikt, och då blir det ju heller inget matsvinn. Bra, eller hur!? Vi jobbar också tillsammans med GRAM för att kunna leverera lokalt odlade bönor, linser och quinoa i mindre volym. Du som har köpt våra kassar har säkert redan fått smaka de goda gröna små linserna eller gråärtorna - så goda! 

Om du vill hämta din leverans hos GRAM i Malmö väljer du helt enkelt det i kassan. Det är samma dagar och tider som för vår hemleverans eller utlämning i Caroli, och du hittar GRAM på Mäster Danielsgatan 3 (vid S:t Knuts torg). 

Föregående Råvaran: Honung

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.