Handla närproducerat i Osby Kommun - Mylla

Handla närproducerat i Osby Kommun

Mylla erbjuder hemleverans av närproducerad mat till alla som bor i Osby kommun. Via Mylla.se beställer du hem lokalproducerade matkassar direkt från producenter i Osby och övriga Skåne. Vi erbjuder också smidiga lösningar för hotell och restauranger som vill köpa in närproducerad mat från Osby och Skåne.

Beställ hem närproducerad mat

Köp närodlat och lokalproducerat från Osby online

I Osby kommun finns det flera lokala producenter som väljer att sälja via Mylla.se. Handla direkt från närliggande producenter som Gårdsfisk och Fagraslätt.


Gårdsfisks fina fiskbitar på Gretagården i Skättilljunga, Kristanstad.

Bäst matpriser i Osby?

Till skillnad från andra matbutiker i Osby får den som säljer på Mylla alltid bestämma priset på produkten. Jämför du matpriserna i butik med samma produkter på Mylla så är priserna på Mylla oftast lägre. Det beror på att vi inte tar ut höga marginaler på enskilda varor, istället tar vi ut en fast avgift på priset och ett separat pris för att leverera hem varorna till dig.

Handla på REKO-ring i Osby

I Osby kommun finns REKO-ring Osby för dig som vill handla närproducerad mat direkt från producenten. Jämfört med Mylla behöver du och producenten mötas upp på ett utlämningsställe för att du ska få dina varor. Hos oss hittar du flera lokala producenter som också säljer via REKO-ring.

 

Närproducerat för offentliga verksamheter i Osby Kommun

Inom kort kan offentliga verksamheter i Osby Kommun som skolor och äldreboenden handla upp närproducerad mat från producenter som säljer via Mylla. För mer information, vänligen kontakta jens@mylla.se 

Föregående Handla närproducerat i Sjöbo Kommun
Nästa Handla närproducerat i Kristianstad Kommun

Lokal matinspiration, direkt i inkorgen.

Mer än 7 000 matälskare har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje vecka får du som prenumererar tips, inspriation och erbjudanden från lokala bönder och mathantverkare.

Ange ditt postnummer och se om vi levererar mat från lokala bönder hem till din dörr.

På Mylla handlar du utan onödiga mellanhänder. Det ger lägre pris till dig och rättvist betalt till bonden.